انتشارات دانشگاه تهران

انجمن حقوق شناسی با همکاری انتشارات دانشگاه تهران جلسه معرفی کتاب برگزار می‌کند.
1400-05-05

از سلسله‌جلسات معرفی کتاب، نشست معرفی کتاب «دیوان عالی کشور و حقوق محیط‌زیست ایران» نوشته دکتر حسن محسنی عضو هیأت علمی دانشگاه تهران از سوی انجمن حقوق‌شناسی و با همکاری مؤسسه انتشارات دانشگاه تهران و پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران به صورت مجازی و از طریق صفحه اینستاگرام انجمن به آدرس iranianlls در ساعت 21 شنبه 9 مرداد 1400 برگزار می‌شود. در این نشست آقای دکتر محمد درویش رئیس کمیته محیط زیست در کرسی سلامت اجتماعی یونسکو، دکتر فریدون نهرینی عضو هیأت علمی دانشگاه تهران، دکتر بزرگمهر بشیریه عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی به همراه دکتر حسن محسنی نویسنده کتاب و عضو هیأت علمی دانشگاه تهران به بررسی و معرفی این کتاب خواهند پرداختد.