گسترش روابط و افزایش همکاری‌های مؤسسه انتشارات دانشگاه تهران و انتشارات اسپرینگر
1397-07-07

به گزارش روابط عمومی مؤسسه انتشارات دانشگاه تهران، روز شنبه مورخ 07/07/1397 نشستی با حضور دکتر محمد موسی‌خانی مدیر کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران و خانم دکتر جوهانا شوارتز نماینده انتشارات اسپرینگر و دکتر حامد جعفرزاده عضو هیأت علمی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران  در محل مؤسسه انتشارات دانشگاه تهران برگزار شد. این نشست به‌منظور بررسی وضعیت کتاب‌های چاپ مشترک در قالب تفاهم‌نامه منعقده فی‌مابین دو انتشارات بود که ضمن بررسی این کتاب‌ها، نکاتی برای عقد تفاهم‌نامه جدید و افزایش همکاری‌ها مطرح شد. بر اساس تفاهم‌نامه پیشین، مؤسسه انتشارات دانشگاه تهران، کتاب‌هایی را که استادان دانشگاه تهران به زبان‌های خارجی تألیف کرده‌اند، برای چاپ مشترک، در اختیار اسپرینگر قرار می‌دهد.

در تفاهم‌نامه ای که به زودی منعقد خواهد شد و مواردی از آن به تأیید دو طرف رسید، انتشارات اسپرینگر پذیرفت اجازه ترجمه و نشر کتاب‌های خود را طی بررسی‌های موردی، به مؤسسه انتشارات دانشگاه تهران دهد. همچنین پذیرفته شد تعدادی از کتاب‌های منتشره موسسه انتشارت دانشگاه تهران (به زبان فارسی) برای بررسی تحویل اسپرینگر گردد تا در صورت تأیید کمیته علمی اسپرینگر، نسبت به ترجمه این آثار و نشر بین‌المللی آنها اقدام گردد.

گفتنی است تا کنون دو اثر به صورت مشترک توسط این دو ناشر منتشر شده است.