موضوعات: صنایع غذایی
تعداد عنوان ها: 15
استانداردهای بین‌الملل در مدیریت بهداشت غذایی 3078
حمید راشدی- سید فرزاد طلاکش- دلاور شهباززاده- عباسعلی مطلبی- علی میثاقی- انوار- فرهاد دستمالچی
150,000 127,500
اصول نگهداری مواد غذایی 3489
دکتر سهراب معینی، دکتر کامبیز جهان‌بین
120,000 102,000
تغذیه سالم
دکتر ناصر رجب زاده
250,000 212,500
تکنولوژی روغن و چربی های خوراکی 2960
دکتر محمد صفری
220,000 187,000
تکنولوژی نان 2019
دکتر ناصر رجب‌زاده
280,000 238,000
زیست فراهمی مواد مغذی 2681
کلارنس بی آمرمان؛ شیوازاد ؛ دیوید اچ بیکر؛ صیداوی ؛ استین جی لوئیس
45,000 38,250
شیمی فیزیک مواد و بیوپلیمرهای غذایی 3476
دکتر بابک قنبرزاده
290,000 246,500
علم و فناوری بسته‌بندی فرآورده‌های غذایی 3788
دونگ سون لی؛ کیت اِل. یام؛ لوچانو پیئرجووانی؛ دکتر سید محمدعلی ابراهیم‌زاده موسوی؛ مهندس مریم حقیقی
580,000 493,000
عوامل فساد و شرایط نگهداری مواد غذایی در سرد خانه 2263
دکتر کرامت‌الله ایماندل؛ عذرا صادق‌زاده عراقی
230,000 195,500
فناوری تهیه نان و مدیریت تولید آن
دکتر ناصر رجب‌زاده
145,000 123,250
فناوری غلات و فراورده‌های آن 3570
دکتر ناصر رجب‌زاده
250,000 212,500
مبانی رئولوژی مواد و بیوپلیمرهای غذایی
دکتر بابک قنبر زاده
160,000 136,000