تعداد عنوان ها: 13
استانداردهای بین‌الملل در مدیریت بهداشت غذایی 3078
حمید راشدی- سید فرزاد طلاکش- دلاور شهباززاده- عباسعلی مطلبی- علی میثاقی- انوار- فرهاد دستمالچی
150,000 135,000
اصول نگهداری مواد غذایی 3489
دکتر سهراب معینی، دکتر کامبیز جهان‌بین
120,000 108,000
تغذیه سالم
دکتر ناصر رجب زاده
250,000 225,000
تکنولوژی نان 2019
ناصر رجب‌زاده
280,000 252,000
زیست فراهمی مواد مغذی 2681
کلارنس بی آمرمان؛ شیوازاد ؛ دیوید اچ بیکر؛ صیداوی ؛ استین جی لوئیس
45,000 40,500
شیمی فیزیک مواد و بیوپلیمرهای غذایی 3476
دکتر بابک قنبرزاده
160,000 144,000
عوامل فساد و شرایط نگهداری مواد غذایی در سرد خانه 2263
کرامت‌الله ایماندل،عذرا صادق زاده عراقی
180,000 162,000
فناوری تهیه نان و مدیریت تولید آن
دکتر ناصر رجب‌زاده
145,000 130,500
فناوری غلات و فراورده‌های آن 3570
دکتر ناصر رجب‌زاده
250,000 225,000