انتشارات دانشگاه تهران
صفحه اصلی
راهنما
درباره ما
فرآیند پذیرش آثار
کتابهای برگزیده
ضوابط و مقررات و راهنمای خرید کتاب
پیوندهای مفید
اخبار و اطلاع رسانی
مراکز پخش و فروش انتشارات
نشریه های عصر مشروطه
انتشارات دانشگاه تهران ناشر واژه نامه های ماندگار
تماس با ما
فهرست انتشارات
مرکز مالکیت فکری
نرم افزار پیوستی کتابها
جستجو
حساب کاربری
ورود به سامانه
ثبت نام در سامانه
سفارش های من
پیگیری خرید
سبد خرید
جستجوی پیشرفته
تعداد عنوان ها: 15
مرتب سازی
عنوان الف تا ی ▲
عنوان ی تا الف ▼
تاریخ انتشار قدیم به جدید ▲
تاریخ انتشار جدید به قدیم ▼
استانداردهای بینالملل در مدیریت بهداشت غذایی 3078
حمید راشدی- سید فرزاد طلاکش- دلاور شهباززاده- عباسعلی مطلبی- علی میثاقی- انوار- فرهاد دستمالچی
150,000
اصول نگهداری مواد غذایی 3489
دکتر سهراب معینی، دکتر کامبیز جهانبین
120,000
تغذیه سالم
دکتر ناصر رجب زاده
250,000
تکنولوژی روغن و چربی های خوراکی 2960
دکتر محمد صفری
220,000
تکنولوژی نان 2019
دکتر ناصر رجبزاده
280,000
زیست فراهمی مواد مغذی 2681
کلارنس بی آمرمان؛ شیوازاد ؛ دیوید اچ بیکر؛ صیداوی ؛ استین جی لوئیس
45,000
شیمی فیزیک مواد و بیوپلیمرهای غذایی 3476
دکتر بابک قنبرزاده
160,000
علم و فناوری بستهبندی فرآوردههای غذایی 3788
دونگ سون لی؛ کیت اِل. یام؛ لوچانو پیئرجووانی؛ دکتر سید محمدعلی ابراهیمزاده موسوی؛ مهندس مریم حقیقی
580,000
عوامل فساد و شرایط نگهداری مواد غذایی در سرد خانه 2263
دکتر کرامتالله ایماندل؛ عذرا صادقزاده عراقی
230,000
فرهنگ نوین کشاورزی جلد هفتم (علوم وصنایع غذایی ) 2650
گروه کشاورزی
140,000
فناوری تهیه نان و مدیریت تولید آن
دکتر ناصر رجبزاده
145,000
فناوری غلات و فراوردههای آن 3570
دکتر ناصر رجبزاده
250,000
کنترل کیفی مواد غذایی 1481
110,000
مبانی رئولوژی مواد و بیوپلیمرهای غذایی
دکتر بابک قنبر زاده
160,000
میکروبهای بیماریزا در مواد غذایی 2431
دکتر ودود رضویلر
300,000